HemSmyckenRingarTillbehörInspirationKontaktOm Oss NyheterKalenderLänkar
  RINGAR
 

Utöver vårt sortiment av handgjorda, unika smycken säljer Dream Design även ringar för den som själv vill tillverka ringsmycken.

Vi erbjuder ett stort sortiment av material och storlekar. I takt med att vi hittar nya, pålitliga leverantörer lägger vi till nya material och ringstorlekar.

Vi erbjuder två varianter av ringar. Dels i spiralform, dvs upplindade i cirka 30cm långa spiraler som man själv sen får kapa ringar av. Detta är ett bra alternativ för de flesta med lite erfarenhet och utrustning.

För de som önskar färdiga ringar erbjuder vi i dagsläget först och främst silver i sågkapade storlekar. Andra material kan även de sågkapas, men då vi fortfarande väntar på den maskin för sågkapning som ska effektivisera tillverkningen, är det för närvarande ett relativt dyrt alternativ då det är handsågning som gäller. Men det är helt klart att rekomendera för finare kreationer och inte minst hudnära smycken.
Som alternativ kan vi även erbjuda klippta ringar, vilket görs med speciellt utvalda verktyg för bästa möjliga resultat. Aluminium lämpar sig t ex mycket väl att klippas då det är en spröd metall som lätt går av. Koppar och mässing å andra sidan är relativt mjuka och klippning ger där mer synbara märken och rekomenderas därför enbart för ringar som ska användas i mönster på icke hudnära smycken.

Vi håller på att utveckla en smidigare beställningsfunktion, men under tiden görs beställning genom att skicka ett mejl till oss med sort och önskat antal enligt respektive lista.

  RINGSPIRALER
Aluminium Järntråd
Koppar Metallicfärgad koppartråd
Mässing Rostfritt
Silver Titan
 
RINGAR
Aluminium Järntråd
Koppar Metallicfärgad koppartråd
Mässing Rostfri
Silver Titan
Sidan optimerad för 1024 x 768 IE 6+  : :   © 2005 Dream Design